και εξηγα λιγο τι σημαινει Event γιατι δεν εχω ξανακανει!!
Λοιπόν...Στο παρόν Forum υπάρχει Timeline...Τώρα είμαστε πριν την εκτέλεση του Ρότζερ...Ο χρόνος θα κυλάει αναπαριστώντας τα σημαντικότερα γεγονότα του One Piece.
Αυτά τα γεγονότα μπορείτε να τα ζείτε με τους Χαρακτήρες σας ή να δημιουργείτε χαρακτήρες μόνο για τα events. Σημειώνεται ότι δεν μπορείτε να αλάξετε την έκβαση των γεγονότων παρά να είστε παρατηρητές.
Αυτά εν ολίγοις.
Jesteru
Λοιπόν...Στο παρόν Forum υπάρχει Timeline...Τώρα είμαστε πριν την εκτέλεση του Ρότζερ...Ο χρόνος θα κυλάει αναπαριστώντας τα σημαντικότερα γεγονότα του One Piece.
Αυτά τα γεγονότα μπορείτε να τα ζείτε με τους Χαρακτήρες σας ή να δημιουργείτε χαρακτήρες μόνο για τα events. Σημειώνεται ότι δεν μπορείτε να αλάξετε την έκβαση των γεγονότων παρά να είστε παρατηρητές.
Αυτά εν ολίγοις.
Με λιγα λογια ο κοσμος τον χαρακτηρων μας επιρεαζετε δραστικα...ειδικα με την εκτελεση του Roger:afro:
DreamAdmin Administrator - Founder
Posts : 692 Join date : 2012-10-13 Age : 37 Location : Χαϊδάρι
Αυτά εν ολίγοις.
Με λιγα λογια ο κοσμος τον χαρακτηρων μας επιρεαζετε δραστικα...ειδικα με την εκτελεση του Roger:afro:
Ναι. Σχόλια (θετικά ή αρνητικά). Πείτε τώρα αλλιώς σωπάστε για πάντα! Αλλάχτηκαν οι ημερομηνίες (σαββατοκύριακα με 2 βδομάδες διαφορά).
Jesteru
μα δε καταλαβαινω γτ να υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες για την μαχη ξερω γω ή την εκτελεση :/
Σε αυτά τα γεγονότα πιστεύω ότι πρέπει να τα ζήσουμε όλοι μαζί και να προσωρήσουμε... Δεν θα ήταν περίεργο να το ζήσω εγώ...Μετά να το ζήσεις εσύ...Μετά να το ζήσουν οι άλλοι; Ενώ έτσι, μπορούμε να μπλεχτούμε μεταξύ μας.
Εσύ εννοείς γιατί να το κάνουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του...; Έστω ότι μπεις Νοέμβρη. Και κάνεις χαρακτήρα ο οποίος θέλεις να έχει ζήσει την εκτέλεση του Gol D. Roger. Κάνεις ιστορία γράφοντας στο ποστ ενώ γράφεις ιστορία "3 χρόνια πριν στην Loguetown" και αφηγείσαι ότι θες...
ή ο καθενας στην ιστορια του θα βαλει απο διπλα ενα [Event] ?
Εγώ το έχω σκεφτεί σαν κοινή. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να το οργανώσω διαφορετικά.
σε θεμα κοινης παντα υπαρχει προβλημα με την οργανοση καθως ολοι δεν βολευονται σε ολες τις ημερωμηνιες ,ακομα και αν βγει ενα μεγαλο ποσοστο για μια συγκεκριμενη ημερομηνια σιγουρα θα χαθει το υπολοιπο μικρο ποσοστο παιχτον...
αλλα με το γεγονος οτι μπορουμε να φτιαξουμε χαρακτηρα μονο για το event το κανει υπερβολικα ενδιαφερον στα ματια μου...